Sherlocked

Cocktails

Vin

MOUSSERANDE VIN

Öl/Cider

Innis & Gunn är ett familjeägt bryggeri från Edinburgh, Skottland. Innis & Gunn är en banbrytande pionjär inom ek-lagrad öl, vilket också är den främsta anledningen till deras framgång och goda rykte.

Flertalet av deras ölsorter lagras på gamla ekfat som använts i framställning av Whisky och Rom. Ölet lagras i 77 dagar för att skapa en unik smak och doft till drycken.

Avec

Övriga Drycker

Vi har ett brett utbud på alkoholfria drycker. Är du sugen på alkoholfri öl, cider eller mousserande vin så finns informationen om våra alternativ under diverse rubriker. Men vi har även läskande drycker så som en klassisk coca-cola på glasflaska som serveras över is eller kolsyrade vatten som kommer ifrån Loka brunn.

Snacks

Mat

Vill du inte att upplevelsen ska ta slut riktigt än, eller börjar det bli tid för lite mat? Välkommen ner till The Sherlock Holmes Cocktail Bar, här bjuder vi in dig och dina vänner till vårt antika vardagsrum! Insup mystiken som ligger som en tät dimma över vår Viktorianska bar. Hos oss känner du doften av rökig cognac, smaken av gnistrande bubbel, fylliga viner och svalkande öl. Här får du också chansen att ta del av den Viktorianska erans kanske mest mytomspunna dryck, Absinten.

För den som söker en mer exklusiv upplevelse erbjuder vi ett sortiment av cocktails inspirerade av Sherlock Holmes egen värld. Väck detektiven inom dig med A Study in Scarlet, förbered dig för natten med Lestrade’s Nightcap, eller låt dig förföras av Hemingway’s Mistress.

FLATBREAD BONANZA

250:-/PERSON

Sherlockeds omtalade “sharing menu” med nybakade flatbreads, tillbehör & toppings

Old Italian style flatbread

Nybakade surdegsflatbread med tre olika smaker och kombinationer:

Mrs Margreth: Färskost, Soltorkade tomater & Rucola. 

Miss Bianca: Crème Fraiche, Chips, Olivolja & Ost

The Priest: Örter, Vitlök, Parmesan & Prästost.

Smårätter & tillbehör som serveras till flatbread

Sallad, Salame Peperoncini, Prosciutto & Snackbricka.

Ni startar er Bonanza med en sallad och en snackbricka med Blue corn chips, Potatischips, Krispig morot & Vitlöksyoghurt till förrätt, efter det serveras ni flatbread där alla tre smakkombinationer fördelas över ett flatbread.

Sherlocked