Sherlocked
  • English
  • Dansk

Välkommen till Baker Street

The Tenants

Alla har vi hört talas om de otroliga detektivkonsulterna, Sherlock Holmes och John Watson. I deras vackra 1800-talslägenhet så gömmer sig otaliga skatter, inte minst stora diamanter som detektivduon konfiskerat från den kringresande cirkusen, Barnum and Bailey. Men, borde inte dessa ovärderliga diamanter gå till mer behövande? Holmes och Dr Watson är inga vanliga hyresgäster och de kommer—tyvärr—inte bara att lämna alla diamanter liggandes hur som helst. Kan ni tillsammans matcha den store Sherlocks intellekt och stjäla åtminstone någon diamant?

Samarbeta med Pip, Baker Streets tvivelaktiga tidningsbud, för att ta er in i huset obemärkta av Husmästare Parker och samla på er så många diamanter som ni bara kan! Men glöm inte hyresvärdinnan Mrs Hudson, och att hon vaktar huset med sin forne makes bössa… Bäst att smyga in medan hon sover och detektiverna är iväg.

Kliv in i en helt annan värld — en autentisk 1800-talsmiljö som döljer lömska karaktärer, kluriga utmaningar och en tidsenlig speakeasy-bar efter timmens slut.

Baker Street kan du alltid besöka igen, till skillnad från andra Escape Rooms. Kom tillbaka några veckor senare för revansch och en chans för ett högre resultat.

När ni besöker Baker Street avslutas er upplevelse i vår viktorianska speakeasy-bar. Baren är exklusiv för Baker Street – ni kommer endast in i baren efter att ni besökt The Landlady eller The Tenants. Vi rekommenderar varmt att ni avsätter tid efter ert spel så att ni har tid för ett glas eller två i denna förtrollande miljö. Vill ni avnjuta en drink innan ert spel är ni välkomna till vår andra bar, The Sherlock Holmes Cocktail Bar som ligger bara ett stenkast bort.

Kombinera de två spelen – The Landlady och The Tenants – och tävla i lag för en ännu mer utmanande och underhållande upplevelse!

Upplevelsen innehåller: Plötsliga ljud, blinkande ljus och live skådespelare.

Tiden i själva spelet är 60 minuter, dock är hela upplevelsen med avslut och resultatutdelning i Baker Streets egna speakeasy bar 90 till max 120 minuter.

Pris

395:- per person

Antal spelare

3-6

Tidsåtgång

90-120 min

Typ

Multi-Room-Escape

Adress

Östergatan 5

Språk

Engelska

Åldersgräns

Du måste vara minst 18 år för att spela The Tenants eller 12 år i vuxet sällskap.

Kombinera spelen på Baker Street och JACK för gemensam spelstart med upp till 18 spelare och gemensamt avslut i vår Speakeasy bar.

crosschevron-down