Möhippa & Svensexa

Med ett flertal nervkittlande och utmanande aktiviteter och upplevelser kan en möhippa eller svensexa inte gå fel hos Sherlocked!

Gåtfulla mysterium, rafflande poängjakt, levande karaktärer och dunkla, kreativa miljöer som känns tagna ur en film.

Upplev några oförglömliga ögonblick på något av våra Escape Adventures i Malmö när vi tar ert sällskap till en annan värld där samarbete, mystisk och underhållning står i fokus.
Hos oss kan ni även sitta ner i vår viktorianska bar när ni besöker våra spel på Baker Street och fira med drinkar och snacks när ni får ett bord reserverat direkt efter er upplevelse.

Är ni redo för att förvandla er möhippa eller svensexa till en extraordinär fest? Grabba tag i närmaste förstoringsglas och slå oss en signal!

Ni kan även boka in direkt via vår hemsida. Vi hjälper er gärna med planeringen för att hitta det perfekta upplägget för just er aktivitet!

Sherlocked erbjuder ett brett utbud av Real Life Games och Escape Rooms. Vi har även spel som kan spelas vart du vill. Det spelar ingen roll om ni bara är två personer eller om ni är 500 personer - vi har spel för både stora och små grupper.

Besök oss

Baker Street:

Östergatan 5, Malmö

Tales & Tables:

Norra Vallgatan 16, Malmö

Ring oss

040-651 21 00

(vardagar 10.00 – 12.00
12.30 - 16.30
)

Maila oss

Möhippa & Svensexa
Turism i Malmö
Om Sherlocked