Irene adler & Moriarty

Den gamla legenden säger att Professor Moriarty, känd som Sherlock Holmes främsta ärkefiende, brukade bo och gömma sig temporärt i Malmö under sent 1800-tal till tidigt 1900-tal. Vi tror oss ha hittat hans gamla lägenhet, välbevarat i ett av de äldsta husen i Malmö.

Ungefär under samma tid och omständigheter åkte en kvinna vid namn Irene Adler på en resa till Skandinavien. Irene är känd för att ha överlistat Sherlock Holmes under flera tillfällen, men trots hennes kärlek för bedrägeri så hade Irene även en passion för Teater och Opera. Som högt eftertraktad opera-sångerska reste hon världen runt, men den här gången ryktas det om att Irene var i Skandinavien av en helt annan anledning. Vissa påstår till och med att hon stal något väldigt värdefullt…

Din uppgift är att lösa ledtrådarna i respektive rum och följa de spår dessa kreativa skurkar lämnat efter sig. Vad fick Moriarty att hamna i Malmö? Varför verkar det som att någon har planerat en kidnappning, och vem var i så fall offret? Och vad var det egentligen för värdefullt föremål som Irene var ute efter samma kväll?

Moriarty är en av Sveriges första Escape Rooms (2015) och troligen det mest besökta i hela landet. Trots att spelet har några år på nacken, så är det fortfarande ett av de mest uppskattade spelen som finns.
Tillsammans med vårt nyaste Classic Escape Room, Irene Adler, kan du ta utmaningen snäppet högre när du kombinerar de två för att skapa en tävlingsinriktad kamp!

Observera

– Kom i god tid –
– Inga insläpp tillåts efter det att er speltid startat –

Har du en Giftbox som innehåller en serie av 4 eller 6 nummer? Ring oss så bokar vi in ditt spel åt dig!

Adress

Norra Vallgatan 16, Malmö

Vägbeskrivning

Pris

Ordinarie pris är 295:- per spelare

TIDSÅTGÅNG

60 — 90 minuter

Åldersgräns

Du måste vara 18 år för att spela våra klassiska rum eller 8 år i vuxet sällkap.

Antal spelare

2 — 5 spelare

Välj en ledig tid och boka våra klassiska rum

Sherlocked erbjuder ett brett utbud av Real Life Games och Escape Rooms. Vi har även spel som kan spelas vart du vill. Det spelar ingen roll om ni bara är två personer eller om ni är 500 personer - vi har spel för både stora och små grupper.

Besök oss

Baker Street:
Östergatan 5, Malmö

Classic Escape Rooms:
Norra Vallgatan 16, Malmö

Ring oss

040-651 21 00
(vardagar 10:00 – 16.00)
(lördagar 11:00 – 16.00)
Under 1 – 31 juli är våra kontorstider:
måndag onsdag 15:00 – 19.00
söndag 15 – 19.00

Maila oss

info@sherlocked.se

Hej, du besöker denna sidan som privatkund. Om du vill byta till Företag Klicka Här.