The Landlady

I denna vackra 1800-talsmiljö så gömmer sig otaliga skatter som den demente Mrs Hudson samlat på sig under ett långt och äventyrligt liv. Är det inte dags att hon avlastas lite från denna värdsliga börda? Samarbeta med Pip, Baker Streets tvivelaktiga tidningsbud, för att ta er in i huset obemärkta av Husmästare Parker och samla på er så mycket av värdesakerna som ni bara kan!

Galne Hudson är förvisso ingen vanlig hyresvärdinna, utan hon har gömt undan sina smycken och värdesaker på de mest kluriga ställen. Att hon sedan vaktar dem med sin forne makes bössa… Bäst att smyga in medan hon sover!

Kliv in i en helt annan värld—en autentisk 1800-talsmiljö som döljer lömska karaktärer, kluriga utmaningar och en tidsenlig speakeasy-bar efter timmens slut.

Baker Street kan du alltid besöka igen, till skillnad från andra Escape Rooms. Kom tillbaka några veckor senare för revansch och en chans för ett högre resultat, eller besök oss ännu senare i framtiden för en helt ny upplevelse i denna ständigt skiftande och nervkittlande aktivitet.

Kombinera de två spelen – The Landlady och The Tenants – och tävla i lag för en ännu mer utmanande och underhållande upplevelse!

Pris

295:- per spelare

OBS! TIDSBEGRÄNSAT ERBJUDANDE!
(Ordinarie pris 375:-)

Adress

Östergatan 5, Malmö

Åldersgräns

Du måste vara minst 18 år för att spela The Landlady eller 14 år i vuxet sällskap.

Tidig bokningsrabatt

Boka tre veckor framåt för 250:- per spelare.

Vägbeskrivning

Klicka här

Antal spelare

3 — 6*

Tidsåtgång

60 — 90 minuter

*Du kan vara upp till 12 spelare per omgång om du kombinerar de två spelen på Baker Street, och upp till 24 spelare med ett 30 minuters intervall mellan start. Minsta debitering 4 personer per spel.

Observera

– Kom i god tid –
– Inga insläpp tillåts efter det att er speltid startat –

Har du en Giftbox som innehåller en serie av 4 eller 6 nummer? Ring oss så bokar vi in ditt spel åt dig!

Välj en ledig tid och boka ”The Landlady”

Sherlocked erbjuder ett brett utbud av Real Life Games och Escapeäventyr. Vi har även spel som kan spelas vart du vill. Det spelar ingen roll om ni bara är två personer eller om ni är 500 personer - vi har spel för både stora och små grupper.

Besök oss

Baker Street:

Östergatan 5, Malmö

Tales & Tables:

Norra Vallgatan 16, Malmö

Ring oss

040-651 21 00

Måndag - Fredag:
10.00-13.00

Lördag:
11.00-13.00

Maila oss

Möhippa & Svensexa
Turism i Malmö
Om Sherlocked