The Tenants

Cirkusen är i stan, men allt är inte så festligt som det verkar. Dyrbara diamanter har konfiskerats från den tjuvaktiga cirkusen och sägs nu vara gömda någonstans i hyresgästernas lägenhet på den kända 221B Baker Street.

Nu har ni chansen att vara skurkar! I en tidsresa till Sherlock Holmes värld kliver ni in i en äkta viktoriansk byggnad från 1873. Under en timmes tid tar ni er igenom rummen i Mr Holmes och Dr Watsons lägenhet, undersöker gåtfulla hemligheter och löser pussel innan ni tillsammans avslutar uppdraget i en autentisk speakeasy cocktail-bar.

Förklä er till rörmokare för att få tillträde till Sherlock Holmes och Dr John Watsons lägenhet. Spela era kort rätt för att lyckas stjäla så många diamanter som möjligt innan Scotland Yard hittar er…

Till skillnad från andra Escape Rooms så kan du alltid besöka Baker Street igen.
Kom tillbaka några veckor senare för revansch och en chans för ett högre resultat, eller besök oss ännu senare i framtiden för en helt ny upplevelse i denna ständigt skiftande och nervkittlande aktivitet.

Kombinera de två spelen – The Landlady och The Tenants – och tävla i lag för en ännu mer utmanande och underhållande upplevelse!

Pris

Ordinariepris är 375 kr per spelare

Adress

Östergatan 5, Malmö

Åldersgräns

Du måste vara minst 18 år för att spela The Tenants eller 14 år i vuxet sällskap.

Tidig bokningsrabatt

Boka tre veckor framåt för 350 kr per spelare.

Vägbeskrivning

Klicka här

Antal spelare

2 — 6*

Tidsåtgång

60 —  90 minuter

*Minsta debitering är 3 spelare på The Tenants.
Du kan vara upp till 12 spelare per bokad tid som kombinerar de två spelen på Baker Street och upp till 24 spelare med ett 30 minuters intervall mellan start.

Observera

– Kom i god tid –
– Inga insläpp tillåts efter det att er speltid startat –

Har du en Giftbox som innehåller en serie av 4 eller 6 nummer? Ring oss så bokar vi in ditt spel åt dig!

Välj en ledig tid och boka ”The Tenants”

Sherlocked erbjuder ett brett utbud av Real Life Games och Escape Rooms. Vi har även spel som kan spelas vart du vill. Det spelar ingen roll om ni bara är två personer eller om ni är 500 personer - vi har spel för både stora och små grupper.

Besök oss

Baker Street:

Östergatan 5, Malmö

Tales & Tables:

Norra Vallgatan 16, Malmö

Ring oss

040-651 21 00

(vardagar 10.00 – 12.00
12.30 - 16.30
)

Maila oss

Hej, du besöker denna sidan som privatkund. Om du vill byta till Företag Klicka Här.