HSMAI Guest Experience Award 2018

Top 10 things to do in Sweden

Spel & Teambuilding

I fängslande och autentiska miljöer med innovativa och kreativa pussel skapar vi en oförglömlig upplevelse där både samarbete och logiskt tänkande står i fokus. Ta er After Work på en resa i tiden i våra prisbelönta spel på Baker Street, där ni möter professionella skådespelare och kan slå er ner i en autentisk viktoriansk speakeasy bar efter ett Sherlock Holmes-inspirerat äventyr, eller varför inte förgylla ert möte när vi tar spänning och mysterium med oss i våra portabla spel?

Sherlocked kan ha upp till 75 personer som besöker oss samtidigt – och är ni fler än så tar vi er upplevelse dit ni önskar.

BESÖK VÅRA PRISBELÖNTA SPEL

I MALMÖ

Låt oss komma med teambuilding

till er!

HELA HUSET

Boka hela huset hos Sherlocked!

Skapa ett oförglömligt event för ditt företag och upplev våra aktiviteter exlusivt när ni bokar hela byggnaden.
Få privat tillträde till våra spel på Baker Street och njut av lyxen av att ha vår viktorianska bar helt för er själva. Tilldragande timmar av spänning och mystisk väntar på er!

Spel, Teambuilding & Aktiviteter

Upplev teambuilding som aldrig tidigare!

Besök Sherlock Holmes värld och tävla i lag på den kända gatan och det prisbelönta spelet Baker Street eller vässa er klipskhet i stridslysten anda i den gamla källaren på St Gertrud.

Tilläggspaket

Ta er teambuilding och er upplevelse ett steg längre med ett eller flera av våra tilläggspaket:

– Middag
– Dessert
– Snacks
– Fördrink
– Cocktails
– Konferens och lunch
– Mingel

Sherlocked On the Road

Få spänningen levererad till ditt företagsevent!

Med Cases by Sherlocked så hjälper vi er med det där lilla extra ditt event behöver för att bli en succé. Vässa igång hjärngympan med våra häpnadsväckande levande och kluriga pussel på ditt företagsmingel, eller ge ditt möte eller din konferens en extra guldkant när ni tar en paus från verkligheten och tar på er en roll som detektiver under en timmes tid i våra portabla mysertie-spel.
Vad du än väljer kommer vi att ge er en unik upplevelse som får era kollegor att samarbeta som aldrig någonsin tidigare.

Allt du behöver är en plats inomhus med nog med utrymme för alla deltagare, så tar Sherlocked hand om underhållningen. Om du inte har en passande plats – inga problem. Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi fantastiska miljöer för ditt spel och din konferens.

Låt oss förvandla ert företagsevent till årets aktivitet!

Partnerskap

Sherlocked erbjuder ett brett utbud av Real Life Games och Escape Rooms. Vi har även spel som kan spelas vart du vill. Det spelar ingen roll om ni bara är två personer eller om ni är 500 personer - vi har spel för både stora och små grupper.

Besök oss

Baker Street:

Östergatan 5, Malmö

Classic Escape Rooms:

Norra Vallgatan 16, Malmö

Ring oss

040-651 21 00

(vardagar 10.00 – 12.00
12.30 - 16.30
)

Maila oss

Hej, du besöker denna sidan som företagskund. Om du vill byta till Privat Klicka Här.