Skip to content

Tales & Tables

DRYCK I SHERLOCK HOLMES-ANDA

Vi bjuder in dig och dina vänner till vårt antika vardagsrum! Insup mystiken som ligger som en tät dimma över vår Viktorianska bar. Hos oss känner du doften av rökig konjak, smaken av gnistrande bubbel, fylliga viner och svalkande öl. Här får du också chansen att ta del av den Viktorianska erans kanske mest mytomspunna dryck, Absinten.

För den som söker en mer exklusiv upplevelse erbjuder vi ett sortiment av cocktails inspirerade av Sherlock Holmes egen värld. Väck detektiven inom dig med A Study in Scarlet, förbered dig för natten med Lestrade’s Nightcap, eller låt dig förföras av Hemingway’s Mistress.

Oavsett om ni vill spela något av våra spel eller endast avnjuta en stund i Sherlock Holmes-miljö med allt som hör till—stämningsfulla cocktails, en god öl, eller ett välförtjänt glas vin—så är ni alltid välkomna till Tales & Tables.

Våra Escapeäventyr

På Tales & Tables kan du och dina vänner kasta er in i nya äventyr och toppa kvällen hos oss med en unik upplevelse – I ett dedikerat utrymme låter inredningen er uppleva ett av tre olika äventyr!

Alla tre äventyren på Tales & Tables berättar mystiska historier och tar dig med på ett spännande äventyr med Sherlock Holmes och Dr. Watson. Lyckas du lösa alla våra mysterier?

Öppettider

Torsdag - Lördag: 16 - sent

Söndag – Onsdag: Öppet efter förfrågan, ring oss och kolla!

Du kan skicka en bokningsförfrågan om ett bord i vår bar/bistro i formuläret nedan.

Pris

2-4 spelare | 195 kr/spelare

Adress

Tales & Tables
Norra Vallgatan 16, Malmö

040 – 651 21 00

Boka bord på Tales & Table

Fyll i uppgifterna nedan för att boka bord på vår pub/bar, Tales & Tables.
Kontakta oss för middagsbokning. Spelen på Tales & Tables kan bokas online.

Er bokning gäller först när ni fått ett bekräftelsemail från oss.
Det går också bra att ringa oss på 040 – 651 21 00.

Kontakta oss

Skriv in dina uppgifter och ditt meddelande nedan
eller ring oss på 040-651 21 00 under vår telefontid.