Tales & Tables

MAT & DRYCK

Låt dig drunkna i mystiken som ligger som en tät dimma över vår viktorianska bar & bistro. Hos oss känner du doften av rökig konjak, smaken av gnistrande bubbel, fylliga viner och svalkande öl.

Boka bord hos oss för att avnjuta en stund i Sherlock’s anda, med stämningsfulla cocktails, barrätter, en god öl, eller ett välförtjänt glas vin.

MER SPEL

På Tales & Tables kan du och dina vänner kasta er in i nya äventyr och toppa kvällen hos oss med ytterligare spel – vid bordet förvandlas då omgivingen till ett helt privat spel!

Vi bjuder in dig och dina vänner till vårt antika vardagsrum, och våra privata bord, som berättar en mystisk historia och tar dig med på ett spännande äventyr med Sherlock Holmes och Dr. Watson.

Öppettider

Tisdag – Torsdag: 16 – 21
Fredag – Lördag: 16 – 23

Bokning

Boka bord åt dig och ditt sällskap med drinkar, snacks och lättare tilltugg. Väl hos oss på Tales & Tables kan du och dina vänner skriva upp er på spellistan för att sedan ger er in i ert äventyr.

info@sherlocked.se

”Tale in a Table”-priser

2 spelare …………………… 250 kr/person
3 spelare …………………… 175 kr/person
4 spelare…………………… 150 kr/person

Adress

Tales & Tables
Norra Vallgatan 16, Malmö
Tel. 040-651 21 00

Sherlocked erbjuder ett brett utbud av Real Life Games och Escape Rooms. Vi har även spel som kan spelas vart du vill. Det spelar ingen roll om ni bara är två personer eller om ni är 500 personer - vi har spel för både stora och små grupper.

Besök oss

Baker Street:

Östergatan 5, Malmö

Classic Escape Rooms:

Norra Vallgatan 16, Malmö

Ring oss

040-651 21 00

(vardagar 10.00 – 12.00
12.30 - 16.30
)

Maila oss