The Grail

Den Heliga Graalen – Tusen år och tusen legender omsveper denna mytiska reliks historia.

Vissa anser att dess helande krafter bekräftar Guds makt på jorden, medan andra yrkar på dess impotens som ett bevis på trons icke-makt. Oavsett vems sida man anammar så är ingens vinst något som gagnar alla…

Därför måste vi finna denna Graal innan någon annan gör det och bibehålla balansen! Slå ihop era huvuden och lös gåtan som ingen från Da Vinci till Kung Arthur har lyckats med att finna Graalen.

Till er hjälp har ni den enda sanna hemliga ordern, med infiltratörer över hela världen jobbar vi för att bibehålla balansen. Vår ”heliga” representant kommer att sätta er på rätt väg, sen är det upp till er att följa den…

The Grail är Sherlockeds första utomhusspel. The Grail tar ett steg åter mot de lite mer klassiska Escape Games då det än en gång handlar om att lösa mysteriet innan tiden är ute. I detta fall handlar det om att hitta den försvunna graalen. På Malmös mest historiska kvarter tas ni till platser som ni aldrig varit på tidigare. Vem tar du med dig i hopp om att försöka hitta den mytomspunna graalen?

Pris

295:- per spelare

Adress

Norra Vallgatan 16, 211 25 Malmö

Vägbeskrivning
Åldersgräns

Du måste vara minst 18 år för att spela The Grail eller 12 år i vuxet sällskap.

Antal spelare

2 - 4

Tidsåtgång

60 - 90 minuter

1Välj önskat datum

  • Tillgänglig
  • Ditt val
  • Inte tillgänglig

2Välj antal personer och extratjänster

3Bekräfta din order

4Har du ett presentkort?

Totalt att betala: 0.00:-

Sherlocked är en biljettförsedd liveevenemang. När en bokning har bekräftats är återbetalningar, avbokningar och ombokningar inte möjliga.

Vänta... Din bokning behandlas.