Skip to content

The Grail

Den Heliga Graalen – Tusen år och tusen legender omsveper denna mytiska reliks historia.

Vissa anser att dess helande krafter bekräftar Guds makt på jorden, medan andra yrkar på dess impotens som ett bevis på trons icke-makt. Oavsett vems sida man anammar så är ingens vinst något som gagnar alla…

Därför måste vi finna denna Graal innan någon annan gör det och bibehålla balansen! Slå ihop era huvuden och lös gåtan som ingen från Da Vinci till Kung Arthur har lyckats med att finna Graalen.

Till er hjälp har ni den enda sanna hemliga ordern, med infiltratörer över hela världen jobbar vi för att bibehålla balansen. Vår ”heliga” representant kommer att sätta er på rätt väg, sen är det upp till er att följa den…

The Grail är Sherlockeds första utomhus spel. The Grail tar ett steg åter mot de lite mer klassiska Escape Games då det än en gång handlar om att lösa mysteriet innan tiden är ute. I detta fall handlar det om att hitta den försvunna graalen. På Malmös mest historiska kvarter tas ni till platser som ni aldrig varit på tidigare. Vem tar du med dig i hopp om att försöka hitta den mytomspunna graalen?

Tillsammans med våra vänner på kvarteret, Kaféet – Patisserie David och Champagnebaren – San Greal skapar vi ett helhetspaket med både aktivitet, mat och dryck.

Patisserie David

Vid bokning av The Grail under dagtid (12.00-14.30) avslutas spelet inne hos våra grannar Patisserie. Passa på att ta en lättare lunch i form av soppa, quiche eller testa någon av deras goda crepes. Eller varför inte ta en fika med gott kaffe tillsammans med en hemmagjord bakelse på våran fina innergård?

Lunch: 69:-/person

San Greal

Önskar ni spela under eftermiddag och kväll avslutas spelet inne hos tjejerna på San Greal. Tillsammans med San Greal erbjuder vi en ett helhetsupplägg. Boka ert spel och avsluta med den populära picknick-lådan, denna finns både som vegetarisk och med kött och består av gott kallskuret, goda ostar, annat smått och gott samt Patisseriets hembakade surdegsbröd.

Picknick-låda: 155:-/person

Läs mer om våra vänner här:

Kontakta oss för bokning av fika, mat och dryck.

Pris

295:- per spelare

Adress

Norra Vallgatan 16, 211 25 Malmö

Vägbeskrivning

Åldersgräns

Du måste vara minst 18 år för att spela The Grail eller 12 år i vuxet sällskap.

Antal spelare

2 - 4

Tidsåtgång

60 - 90 minuter

Observera

Kom i god tid!
Inga sena insläpp tillåts! 
Ert utespel startar exakt den tid som står i er bokningsbekräftelse.

Har du en giftbox med 4 eller 6 siffror? Ring oss så bokar vi in ditt äventyr!

Kontakta oss

Skriv in dina uppgifter och ditt meddelande nedan
eller ring oss på 040-651 21 00 under vår telefontid.