The Landlady

I denna vackra 1800-talsmiljö så gömmer sig otaliga skatter som den demente Mrs Hudson samlat på sig under ett långt och äventyrligt liv. Är det inte dags att hon avlastas lite från denna värdsliga börda? Samarbeta med Pip, Baker Streets tvivelaktiga tidningsbud, för att ta er in i huset obemärkta av Husmästare Parker och samla på er så mycket av värdesakerna som ni bara kan!

Galne Hudson är förvisso ingen vanlig hyresvärdinna, utan hon har gömt undan sina smycken och värdesaker på de mest kluriga ställen. Att hon sedan vaktar dem med sin forne makes bössa… Bäst att smyga in medan hon sover!

Kliv in i en helt annan värld—en autentisk 1800-talsmiljö som döljer lömska karaktärer, kluriga utmaningar och en tidsenlig speakeasy-bar efter timmens slut.

Sherlocked Gramofon

Baker Street kan du alltid besöka igen, till skillnad från andra Escape Rooms. Kom tillbaka några veckor senare för revansch och en chans för ett högre resultat, eller besök oss ännu senare i framtiden för en helt ny upplevelse i denna ständigt skiftande och nervkittlande aktivitet.

När ni besöker Baker Street avslutas er upplevelse i vår viktorianska speakeasy-bar. Baren är exklusiv för Baker Street – ni kommer endast in i baren efter att ni besökt The Landlady eller The Tenants. Vi rekommenderar varmt att ni avsätter tid efter ert spel så att ni har tid för ett glas eller två i denna förtrollande miljö. Vill ni avnjuta en drink innan ert spel är ni välkomna till vår andra bar, Tales & Tables, som ligger bara ett stenkast bort.

Kombinera de två spelen – The Landlady och The Tenants – och tävla i lag för en ännu mer utmanande och underhållande upplevelse!

Pris

375:- per spelare

Adress

Östergatan 5, 211 25 Malmö

Vägbeskrivning
Åldersgräns

Du måste vara minst 18 år för att spela The Landlady eller 12 år i vuxet sällskap.

Antal spelare

2 - 6

Tidsåtgång

60 - 90 minuter

Du kan vara upp till 12 spelare per bokad tid som kombinerar de två spelen på Baker Street och upp till 24 spelare med ett 30 minuters intervall mellan start.

1Välj önskat datum

  • Tillgänglig
  • Ditt val
  • Inte tillgänglig

2Välj antal personer och extratjänster

3Bekräfta din order

4Har du ett presentkort?

Totalt att betala: 0.00:-

Betalningen sker med kort i samband med ert besök.

Er bokning är avbokningsbar upp till 7 dagar innan & ombokningsbar upp till 2 dagar innan helt kostnadsfritt. Läs mer om våra bokningsvillkor nedan.

Vänta... Din bokning behandlas.