The Mystery Of Madame Zizam

Märkliga, övernaturliga ljud har skrämt upp de boende i hyreshuset på Terrace Street. Trots flera besök från både poliser och specialagenter så fortsätter ljuden att återkomma, alltid från samma lägenhet. Nu är det upp till er, tillsammans med Sherlock Holmes och Dr Watson, att en gång för alla finna orsaken till problemet och lägga allt till rätta. Vågar ni ge er in i det ockulta och lösa mysteriet?

Våra Mini Escape Games är immersiva upplevelser där du får ta med en god dryck och lösa mysterier i ett separat bås med tematisk inredning. Sherlock Holmes och Dr Watsons röster tar dig med på sitt äventyr och genom att lösa pusslen så hjälper du dem att gå till botten med fallet.

The Unfortunate Fortune Teller

Då The Sherlock Holmes Cocktail Bar är öppet för allmänheten är ni varmt välkomna till oss en stund innan er spelbokning så att ni kan beställa er dricka i lugn och ro.

Pris

250:- per spelare

Adress

Norra Vallgatan 16, 211 25 Malmö

Vägbeskrivning
Åldersgräns

Du måste vara minst 18 år för att spela The Unfortunate Fortune Teller eller 12 år i vuxet sällskap.

Antal spelare

2 - 4

Tidsåtgång

45 - 60 minuter

Vi släpper våra bokningsbara tider 60 dagar innan.

  • Tillgänglig
  • Ditt val
  • Inte tillgänglig
Välj önskat datum

2Välj antal personer och extratjänster

Bekräfta din order

4Har du ett presentkort?

Totalt att betala: 0.00:-

Betalningen sker med kort i samband med ert besök.

Er bokning är avbokningsbar upp till 7 dagar innan & ombokningsbar upp till 2 dagar innan helt kostnadsfritt. Läs mer om våra bokningsvillkor nedan.

Vänta... Din bokning behandlas.