Tilläggspaket

Låt oss förbättra er aktivitet ytterligare och skapa den ultimata Sherlocked-upplevelsen när ni lägger till ett eller flera av våra tilläggspaket

Vi hjälper gärna till med att skräddarsy er upplevelse så att det passar ert schema och ert team perfekt. Tillsammans skapar vi ett idealiskt event och en oförglömlig upplevelse för dig och ditt företag!

Middag

Vi erbjuder en varierad meny med utsökta rätter som kan avnjutas efter er aktivitet för ett perfekt avslut på er kväll.

Dessert

Sätt en söt eftersmak på ert besök och prova en eller flera av våra läckra desserter efter er aktivitet eller som ett extra delikat tillskott till ert middagspaket.

Fördrink

Sätt en lyxig touch innan er upplevelse och avnjut ett uppfriskande glas mousserat vin som fördrink till er nervkittlande aktivitet.

Cocktails

Sherlocked erbjuder kreativa och smakrika cocktails som berikar er upplevelse och sätter guldkant på er vistelse.

Konferens och lunch

Är ni behov av en plats för er konferens med paket för lunch och fika?
Vi är glada att erbjuda lokaler och ett passande schema efter ditt företags preferenser och önskemål.

Mingel

Med en förkärlek för professionell samt gästvänlig service åstadkommer vi ett fulländat och unikt företagsmingel där både dryck och snacks ingår i våra häpnadsväckande Sherlocked-miljöer.

För att lägga till ett eller flera av ovan paket till din upplevelse eller aktivitet – fyll i nedan kontaktformulär eller slå oss en signal på 040-651 21 00!

Partnerskap

Sherlocked erbjuder ett brett utbud av Real Life Games och Escape Rooms. Vi har även spel som kan spelas vart du vill. Det spelar ingen roll om ni bara är två personer eller om ni är 500 personer - vi har spel för både stora och små grupper.

Besök oss

Baker Street:

Östergatan 5, Malmö

Classic Escape Rooms:

Norra Vallgatan 16, Malmö

Ring oss

040-651 21 00

(vardagar 10.00 – 12.00
12.30 - 16.30
)

Maila oss

Hej, du besöker denna sidan som företagskund. Om du vill byta till Privat Klicka Här.