Sherlocked
  • Svenska
  • English

Bachelor og Bachelorette fest

Med ett flertal nervkittlande och utmanande aktiviteter och upplevelser kan en möhippa eller svensexa inte gå fel hos Sherlocked!

Gåtfulla mysterium, rafflande poängjakt, levande karaktärer och dunkla, kreativa miljöer som känns tagna ur en film.

Upplev några oförglömliga ögonblick på något av våra Escape Adventures i Malmö när vi tar ert sällskap till en annan värld där samarbete, mystik och underhållning står i fokus.

Besöker våra spel på Baker Street & JACK och fira med drinkar och snacks i vår speakeasy bar i viktoriansk stil efter erat spel. Ni får ett bord reserverat direkt efter er upplevelse.

I The Sherlock Holmes Cocktail Bar bjuder vi in er i Sherlock Holmes värld med spännande cocktails, smarriga tilltugg, festliga flatbread och kluriga mysterier som väntar på att lösas. I våra mindre spel Sherlock Mysteries får ni ta med er något gott att dricka in i spelet. 

Här kan ni även boka bord för middag eller cocktails även om man inte ska spela något av våra spel. 

Är ni redo för att förvandla er möhippa eller svensexa till en extraordinär fest? Grabba tag i närmaste förstoringsglas och slå oss en signal!

Ni kan även boka in direkt via vår hemsida. Vi hjälper er gärna med planeringen för att hitta det perfekta upplägget för just er aktivitet!

crosschevron-down