Sherlocked
  • Svenska
  • Dansk

Work with us

Vi är Sherlocked

Sherlocked är ett ungt Malmöföretag med tydligt fokus på nöje & underhållning för såväl företag som privatpersoner. Med fler än 3000 besökare i månaden har Sherlocked blivit ett uppskattat inslag i Malmös nöjesliv. Sedan starten i början av 2015 har mysteriehuset Sherlocked på Sankt Gertrud kvarteret gjort sig ett namn över hela Europa. Under årens lopp har Sherlocked även utökat sin verksamhet med både bar och restaurang.

På Sherlocked ger man sig in i en värld av hänglås, nycklar, böcker, siffror, skor, tavlor, hattar, lönnrum, koder etc. - allt i en dunkel och spännande miljö.

Vad erbjuder Sherlocked?

Som en del av Sherlocked får du möjligheten att arbeta i Malmös snabbast växande aktivitetsföretag. Du ges möjligheten att tillsammans med duktiga och engagerade medarbetare vara en del av ett modernt företag med en häftig och annorlunda företagskultur med ett fantastiskt rykte. För rätt person kommer det finnas goda möjligheter att växa inom organisationen på sikt. Sherlocked sätter stort värde på trivsamhet och arbetar aktivt för ett positivt och kamratligt arbetsklimat där det är viktigt att trivas och att ha kul tillsammans.

Är du Sherlockeds nya stjärna?

Skicka gärna en spontanansökan till: work@sherlocked.se

Spel, bar & restaurang

Med massor av god mat, dryck & spel erbjuder vi det bästa av fler världar. Med våra unika miljöer, spel, och restaurang skapar vi en helhetslösning utan dess like.

Om Sherlocked Live Theatre

Sherlocked erbjuder ett brett utbud av Real Life Games, Escapeäventyr, Mat & Dryck. Vi har även spel som kan spelas vart du vill. Det spelar ingen roll om ni bara är två personer eller om ni är 500 personer – vi har paketlösningar för både stora och små grupper.

Grundat: 2014

crosschevron-down