Sherlocked
  • English
  • Dansk

Julbord

Sherlocked är det perfekta
valet för julfesten!

Om ni letar efter ett otraditionellt julbord kombinerat med en oförglömlig upplevelse har ni hittat helt rätt! Hoppa över sillen och ta med er kollegorna på en resa bakåt i tiden och kliv in i
Sherlock Holmes värd.

Med våra spännande spel, ljuvliga atmosfär, gnistrande cocktails och smarriga Flatbread Bonanza har Sherlocked alla förutsättningar för den perfekta kvällen fylld med skratt, samtal, skål och skrål!

Med The Sherlocked Experience tar vi hand om hela tillställningen med fördrink, aktivitet och middag. Ni har en värd som tar hand om er under hela besöket så ni kan luta er tillbaka och bara njuta av er upplevelse. 

Har ni redan en plats för julfirandet?

Ingen fara vi kan komma till er, förgyll ert företagsmingel med våra kluriga mingelstationer! Våra härliga spelledare dyker upp med vars ett lurigt pussel för ert sällskap att ta sig ann med ett glas i hand. Perfekt innan ni sätter er till bords eller som underhållning i buffékön! Slå oss en signal på telefonnummer 040-651 21 00 så berättar vi gärna mer!

Julispirerad meny hos våra grannar.

Är ni ett stort sällskap som är sugna på lite sill ändå eller letar ni efter en lokal till er julfest så erbjuder våra grannar på Haqvin en Julinspirerad meny både i sin restaurang och om man bokar deras kalasrum. Kombinera Spel hos oss eller Sherlocked On the Road med Haqvins lokaler och julinspirerade mat för en oförglömlig kväll i ett av Malmös äldsta kvarter. Kontakta oss för mer information.  

 

crosschevron-down