Sherlocked
  • English
  • Dansk

Turism i Malmö

Fyll ert besök i Malmö med spänning, utmaningar och mystik hos Sherlocked!

Med våra prisbelönta Escape Rooms och Escape Adventures med höga lovord från våra gäster vågar vi påstå att vi är ett självklart stopp på resan! På VisistSweden kan ni hitta oss i toppen och ni hittar oss även med stolta certifikat på TripAdvisor.

Hos Sherlocked tar vi konceptet Escape Room till en helt ny nivå när ni besöker vårt prisbelönta Real Life Escape Adventure ”Baker Street”, där ni lämnar verkligheten bakom er för en stund.

Här stiger ni in i en äldre autentisk byggnad från sent 1800-tal, tar er tillsammans igenom en viktoriansk lägenhet där ni möter professionella skådespelare inuti spelet. Samtidigt upptäcker ni husets hemligheter och löser kluriga pussel som smälter in i sin omgivning. Att vässa hjärncellerna har aldrig varit lika fängslande!

Vi finns i de gamla kvarteren på St. Gertrud, på gångavstånd från Malmö central – perfekt för dig som reser kollektivt med tåg.

Alla våra spel och aktiviteter hålls på engelska och all vår personal talar engelska. Slå oss en signal så berättar vi gärna mer!

Ni kan också boka in er aktivitet direkt på hemsidan – följ bara menyn till "Våra spel."

crosschevron-down