VI DUBBLAR VÄRDET PÅ DITT PRESENTKORT – STÖTTA SHERLOCKED OCH ÖVERRASKA EN VÄN MED ETT OFÖRGLÖMLIGT ÄVENTYR!

Just nu kan det verka som att hela världen har stannat upp. Det är en tid av mycket oroligheter, men vi på Sherlocked tror – nu mer än någonsin – att det är viktigt att ha någonting att se fram emot. Därför dubblar vi just nu värdet på alla presentkortbeställningar över 500 SEK. Inte nog med att du kan förgylla en väns (eller din egen!) vardag med ett framtida äventyr – du hjälper också oss på Sherlocked! Din support och vetskapen om att träffa er snart är vad som håller vår glöd och passion igång under dessa prövande tider.

Beställ online idag och få din värdekod levererad digitalt!

Har du frågor, tveka inte att kontakta oss på 040 – 651 21 00

Beställ din Giftbox

[[[["field2","greater_than","0"]],[["show_fields","field7"]],"and"],[[["field2","greater_than","499"]],[["show_fields","field25",null,null,"field25"]],"and"]]
1 Step 1

Totala giftbox värdet

[ field2 * 2 ] kr

ProduktAntalTotalt
Giftbox1[field2]
Annual Charge $xxx
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Observera

  • Erbjudandet gäller endast koder som beställs online innan 30/4-20 och med ett värde över 500 SEK.
  • Din värdekod gäller varje VARDAG i ETT ÅR efter betalningsdagen. Vi kan inte acceptera en betalning med en värdekod om datumet har löpt ut.
  • Koderna skickas ut manuellt via mail. Vi uppskattar leveranstiden till att vara 1-2 arbetsdagar.
  • Leveranstiden kan skilja sig runt olika helgdagar.
  • Varje kod har ett exklusivt nummer och kan bara användas en gång.
  • Presentkortet är endast giltigt för spelbetalning. Mat och dryck ingår ej.

Bra att veta

  • Din värdekod gäller varje vardag i ETT ÅR efter betalningsdagen. Vi kan inte acceptera en betalning med en värdekod om datumet har löpt ut.
  • Vi rekommenderar att du bokar i god tid innan din värdekod blir ogiltig.
  • För att använda din värdekod som betalning: skriv in din kod i rutan under din online-bokning så förändras det totala beloppet automatiskt.
  • Utgångsdatumet på din värdekod gäller det datum som du senast måste BOKA, de inbokade spelen kan ske upp till 2 månader efter detta.

Om du har en gammal Gift Box som innehåller en serie av 4 eller 6 nummer, eller om du vill använda mer än en värdekod, ring oss så bokar vi in din upplevelse åt dig.

Om du befinner dig i Malmö är du mer än välkommen att titta in och köpa din Gift Box på plats hos oss på Tales & Tables under öppettider. Notera att fysiska Gift Boxar inte ingår i vårt specialerbjudande.

Sherlocked erbjuder ett brett utbud av Real Life Games och Escapeäventyr. Vi har även spel som kan spelas vart du vill. Det spelar ingen roll om ni bara är två personer eller om ni är 500 personer - vi har spel för både stora och små grupper.

Besök oss

Baker Street:

Östergatan 5, Malmö

Tales & Tables:

Norra Vallgatan 16, Malmö

Ring oss

040-651 21 00

Onsdag - Lördag:
10.00-12.00

Maila oss

Möhippa & Svensexa
Turism i Malmö
Om Sherlocked