Sherlocked
  • English
  • Dansk

Tillval

Boka spel & dryck på samma gång

Förgyll ert besök med en gnistrande cocktail eller en kall öl! Vill ni boka bord för dryck eller boka in er för middag i vår restaurang gör ni det här: The Sherlock Holmes Cocktail Bar, så ser vi till att ni kan dröja er kvar i vår förtrollande miljö långt efter spelets slut. Bokningsbekräftelse skickas ut separat från spelbokningen.

Sett till vilket spel ni bokar finns det olika komplement till era spelupplevelser, och vi uppdaterar dessa efter säsong. För att förbeställa väljer ni först tid och spel och klickar er sedan vidare till nästa steg i bokningen - här väljer ni vad ni vill lägga till i er bokning väl på plats beställs önskade tillval och betalas i slutet av ert besök.

Baker Street

The Landlady 

När ni besöker Baker Street avslutas er upplevelse i vår viktorianska speakeasy bar. Baren är exklusiv för Baker Street & JACK. Varje sällskap har 1 timmes sittnings tid – ni kommer endast in i baren efter att ni besökt något utav våra spel The Landlady eller JACK 

Vi rekommenderar varmt att ni avsätter tid efter ert spel så att ni har tid för ett glas eller två i denna förtrollande miljö. När ni bokar ert spel har ni möjlighet att förbeställa dryck till ett förmånligt pris.

Vill ni kombinera er spelbokning med vårt middagskoncept Flatbread BONANZA serveras denna i vår tematiska restaurang The Sherlock Holmes Cocktail Bar som ligger precis i anslutning. Enskild bekräftelse skickas separat. För middag efter spel rekommenderar vi att ni bokar 1,5-2 timmar efter spelstart. Det går även bra att kontakta oss för frågor om din bokning!

Boka

Something to celebrate!

Fira era framgångar på Baker Street! Förboka Something to share: en flaska Crudo Prosecco tillsammans med salta lantchips, krispiga Nocellara oliver och geléhallon, så står det uppdukat och väntar på er i speak easy baren efter spelet.

Pris: 475kr

Rekommenderat för 2-4 personer. Självklart går det att beställa ytterligare dryck och snacks på plats om ni är fler i sällskapet.

Boka

Cocktails - Baker Streets speakeasy bar

Avsluta er upplevelse på Baker Street på topp med en cocktail! Välj mellan Baker Streets egna cocktails, inspirerade av spelen - den söta Landlady’s Choice, den rökiga Tenant’s Drink eller den läskande The Ripper.

Förbokningspris: 125kr (pris på plats: 135 kr).

The Sherlock Mysteries

The Mystery of the Old Machine, The mystery of madame zizame & The mystery of the M/S Moran

När ni spelar våra Sherlock Mysteries har ni lyxen att få ta med er en god dryck in i spelet och sippa på samtidigt som ni tar er an mysteriet. Kom gärna en stund innan så ni hinner välja bland alla våra fantastiska cocktails.

Boka

Öl på ekfat - Innis & Gunn

Smaka våra spännande ekfatslagrade öl: Innis & Gunn Original eller Innis & Gunn Rum Cask IPA!

Original är lagrad på ekfat från whiskyframställning, vilket ger ölen en liten ton av whisky och vanilj, och en härligt gyllene färgton. Rum Cask IPA är lagrad på ekfat som använts vid framställning av karibisk rom. Det ger en smakton av kryddad rom med sötare inslag. Ölens unika färger kommer från lagringsprocessen, så låt er inte luras av den mörka färgen - det är en IPA, inte en stout.

Förbokningspris: 70kr (pris på plats: 78kr)

Boka

Cocktails - The Sherlock Holmes cocktail bar

Fullända er upplevelse med en smakexplosion ni sent ska glömma! Förboka en cocktail på The Sherlock Holmes Cocktail Bar till ett förmånligt förbokningspris. Vi rekommenderar att ni är på plats en stund innan ert spel för att ha god tid på er att välja bland vårt fina utbud av cocktails.

Förbokningspris: 130kr (pris på plats: 145 kr).

Jack

Sherlockeds nya thrillerupplevelse

Om ni överlever JACK avslutas er upplevelse i vår viktorianska speakeasy bar. Och då kan ni nog behöva ett järn för att lugna nerverna…

Boka

Something to Celebrate! 

Fira att ni överlevde JACK! Förboka Something to Share: en flaska Crudo Prosecco tillsammans med salta lantchips, krispiga Nocellara oliver och geléhallon, så står det uppdukat och väntar på er i The Sherlock Holmes Cocktail Bar efter spelet.

Pris: 475:-

Rekommenderat för 2-4 personer. Självklart går det att beställa ytterligare dryck och snacks på plats om ni är fler i sällskapet.

Boka

Cocktails -  Baker street speakeasy bar 

Avsluta er upplevelse i JACK på topp, förboka en cocktail till ett förmånligt förbokningspris. Välj mellan Baker Streets egna cocktails, inspirerade av spelen - den söta Landlady’s Choice, den rökiga Tenant’s Drink eller den läskande The Ripper

Förbokningspris: 125kr (pris på plats: 135 kr).

crosschevron-down