Sherlocked
  • English
  • Dansk

Kontakta oss

För att förbättra er upplevelse och besök med något av ovan nämnda – fyll i nedan kontaktformulär eller slå oss en signal på 040-651 21 00!

Kontaktformulär

At Our House

Teambuilding börjar redan under förminglet! Starta er upplevelse på bästa sätt med ett glas bubbel i hand och våra smarriga plockrätter. Vår autentiska sekelskiftsmiljö sätter stämningen när ni planerar ert kommande uppdrag på Baker Street.

Ta en titt på vår meny

Ta över Baker Street

Ha exklusiv tillgång till Baker Street!
Som företag har ni möjlighet att boka utanför våra öppettider, när ni abonnerar hela huset hos oss. Då ingår en värd, snacks och egen bartender i vår viktorianska speakeasy bar!

Läs mer om hela huset

Middag & Cocktails

Avnjut våra cocktails innan vi serverar:

FLATBREAD BONANZA!

Ett bord fyllt av nybakta flatbread, gräddade till perfektion på Romerskt vis, med utvalda toppings.

Avrunda kvällen med kaffe och avec,
och något lite sött att tugga på.

Läs mer om vår mat & dryck

I fängslande och autentiska miljöer med innovativa och kreativa pussel skapar vi en oförglömlig upplevelse med vår egen restaurang och våra spel där både samarbete och logiskt tänkande står i fokus. Ta ert företagsevent på en resa bakåt tiden med våra prisbelönta spel på Baker Street, där ni möter professionella skådespelare och kan slå er ner i en autentisk viktoriansk speakeasy bar efter ett Sherlock Holmes-inspirerat äventyr, eller varför inte förgylla ert möte när vi tar spänning och mysterium med oss i våra portabla spel?

THE SHERLOCKED EXPERIENCE

Samla kollegorna för en helkväll i spänningens och mystikens tecken hos oss på Sherlocked!

Ni börjar kvällen i The Sherlock Holmes Cocktail Bar där ni tas emot av er personliga värd som tar hand om er under hela er upplevelse så att ni inte behöver tänka på annat än att ha en fantastik kväll! Med ett uppfriskande glas bubbel i hand och lite tilltugg minglar ni och pratar ihop er inför spelet.

Sedan är det dags att gnugga era geniknölar: Ni beger er till London’s Baker Street där ni i en autentisk sekelskiftmiljö löser kluriga uppgifter och samlar på er så mycket smycken och diamanter som ni bara kan. Men var försiktiga så att inte Mrs Hudson vaknar och kommer på er!

Efter en timmes eminent detektivarbete får hela teamet tid att pusta ut och bearbeta upplevelsen,
och släcka törsten med god dryck i vår Viktorianska speakeasy bar.

Kvällen avlutas i restaurangen. Här avslöjar er värd resultaten och håller i en gemensam diplomutdelning, medan ni smuttar på en cocktail före maten. Sedan är det dags för er Flatbread Bonanza!

Sherlocked On The Road

Låt våra fantastiska spelledare göra ert företagsevent till en succé!

Vad passar bättre efter en dag av möten än lite hälsosam tävling inom arbetsgruppen? Perfekt för teambuilding. Få kugghjulen att snurra med våra roliga, levande och kluriga pussel under ert mingel eller i en paus under dagen. Vad du än väljer kommer vi att ge er en unik upplevelse som får era kollegor att samarbeta som aldrig förr!

Allt du behöver är en plats inomhus med nog med utrymme för alla deltagare i Skåne eller Öresundsregionen (inklusive Köpenhamn, Danmark) så tar Sherlocked hand om resten. Har ni ingen passande plats är det inga problem – tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi fantastiska miljöer för ert spel och er konferens!

Några av våra samarbetspartners är Hotell MossbylundRåbylunds gårdMalmö Arena HotellSankt Gertrud och Stiftsgården Åkersberg.

Vi förvandlar ert företagsevent till en oförglömlig upplevelse!

Kontakta oss

Unsolved Cases

Ta en paus från verkligheten och gå in i rollen som detektiver under en timmes tid med våra portabla mysteriespel. För att lösa dessa knepiga fall måste ni gnugga geniknölarna och samarbeta ordentligt! En rafflande upplevelse där ni tävlar mot varandra i lag – vem kommer lösa fallet först?

Finfina priser utlovas till vinnarlaget!

Välj mellan våra två olösta fall: Master Thief och Missing Landlord

Kontakta oss för att boka

Mingelmysterier

Förgyll ert företagsmingel med våra kluriga mingelstationer! Våra härliga spelledare dyker upp med vars ett lurigt pussel för ert sällskap att ta sig ann med ett glas i hand – perfekt innan ni sätter er till bords eller som underhållning i buffékön!

Vi skräddarsyr upplägget efter era behov och sätter guldkant på er tillställning.

Kontkata oss för offert

Kontakta oss

För att förbättra er upplevelse och besök med något av ovan nämnda – fyll i nedan kontaktformulär eller slå oss en signal på 040-651 21 00!

Kontaktformulär

Partnerskap

Vanliga frågor

Sherlocked ligger i Sankt Gertrud kvarteret i Malmö, ca. 10 minuters promenad från Malmö centralstation. Vi har två olika adressen, beroende på vilket spel ni bokat:

Östergatan 5 – Baker Street: The Landlady & The Tenants, och JACK
Norra Vallgatan 16 – The Sherlock Mysteries: The Mystery of Madame Zizam, The Mystery of the M/S Moran & The Mystery of the Old Machine.

Intag av alkohol under spelen på Baker Street och JACK samt medtag av egen alkohol är strängt förbjudet i alla våra lokaler på Sherlocked. Det är inga problem att ha tagit ett glas eller två innan man kommer till oss. Vi har dock rätten att neka entré om er spelvärd anser att en person/personer i sällskapet är för berusad eller påverkad av droger. Inga återbetalningar sker om denna person inte deltar i spelet.

Våra Sherlock Mysteries är upplagda annorlunda och där finns möjligheten att köpa en dryck på The Sherlock Holmes Cocktail Bar innan man startar sitt spel och kan ta med drycken in i spelet. Efter genomfört spel är ni varmt välkomna att slå er ner i någon av våra barer och ta något gott att dricka och prata om er upplevelse.

Kom i tid! Våra spel på Baker Street och JACK startar exakt på starttiden ni bokat. Tiden är exakt – kommer du sent missar du din spelstart. Vi rekommenderar att samla ihop ert gäng ca. 5–10 minuter innan er starttid på rätt adress för att se till att alla kommer i tid. Personer som kommer sent kommer ej att bli insläppta och inga återbetalningar kommer att ske.

För att spara tid och få ut det mesta av er upplevelse, kom förberedda! Gå på toaletten innan och ta med läsglasögon om ni behöver det. Har ni bokat mer än ett spel, var vänliga att ha delat upp er i lag innan er starttid börjar.

Oavsett spel är ni alltid välkomna att slå er ner en stund innan till The Sherlock Holmes Cocktail Bar på Norra Vallgatan 16. Om ni ska spela våra Sherlock Mysteries rekommenderar vi att ni kommer minst 15 minuter för er spelstart, så att ni hinner beställa något gott att dricka att ha med er in i spel.

Sherlocked ligger i en av Malmös äldsta kvarter. Byggnaderna är gamla och K-märkta, vilket gör det svårt att anpassa spelen helt och hållet.

Beroende på handikapp är vissa spel mer lämpade än andra.

Kontakta oss för mer information för att hitta det bäst lämpade spelet för dig.

När du bokar som företag kan du boka dina spel idag och betala med företagsfaktura efter ert spel. Ni har även möjlighet att sätta barnotan på faktura om så önskas. Förbokning är möjlig upp till 120 dagar innan samt tider som inte är tillgängliga för andra att boka. Vi erbjuder en flexibel lösning där du kan ändra antalet spelare. Beroende på spel ni bokat gäller följande:

Baker Street, JACK & Sherlock Mysteries: Upp till 3 veckor innan kan bokningen avbokas, ombokas och justeras i antalet spelare kostnadsfritt. Ni blir debiterade för det antal som spelar så länge ni minst är minimiantalet för er bokning och utnyttjat alla spel ni bokat.

Sherlocked On the Road: Upp till 3 veckor innan kan bokningen avbokas, ombokas och justeras i antalet spelare kostnadsfritt. Därefter kan antalet justerat upp till 10% fram till 1 vecka innan.

crosschevron-downarrow-leftarrow-right