Sherlocked
  • English
  • Dansk

Välkommen till Baker Street

THE LANDLADY

I denna vackra 1800-talsmiljö så gömmer sig otaliga skatter som den demente Mrs Hudson samlat på sig under ett långt och äventyrligt liv. Är det inte dags att hon avlastas lite från denna värdsliga börda? Samarbeta med Pip, Baker Streets tvivelaktiga tidningsbud, för att ta er in i huset obemärkta av Husmästare Parker och samla på er så mycket av värdesakerna som ni bara kan!

Galne Hudson är förvisso ingen vanlig hyresvärdinna, utan hon har gömt undan sina smycken och värdesaker på de mest kluriga ställen. Att hon sedan vaktar dem med sin forne makes bössa… Bäst att smyga in medan hon sover!

Kliv in i en helt annan värld—en autentisk 1800-talsmiljö som döljer lömska karaktärer, kluriga utmaningar och en tidsenlig speakeasy-bar efter timmens slut.

Baker Street kan du alltid besöka igen, till skillnad från andra Escape Rooms. Kom tillbaka några veckor senare för revansch och en chans för ett högre resultat.

När ni besöker Baker Street avslutas er upplevelse i vår viktorianska speakeasy-bar. Baren är exklusiv för Baker Street och JACK – ni kommer endast in i baren efter att ni besökt The Landlady eller JACK. Vi rekommenderar varmt att ni avsätter tid efter ert spel så att ni har tid för ett glas eller två i denna förtrollande miljö. Vill ni avnjuta en drink innan ert spel är ni välkomna till vår andra bar, The Sherlock Holmes Cocktail Bar som ligger bara ett stenkast bort.

 

Upplevelsen innehåller: Plötsliga ljud, blinkande ljus och live skådespelare.

Tiden i själva spelet är 60 minuter, dock är hela upplevelsen med avslut och resultatutdelning i Baker Streets egna speakeasy bar 90 till max 120 minuter.

Pris

395:- per person

Antal spelare

3-6

Tidsåtgång

90-120 min

Typ

Multi-Room-Escape

Adress

Östergatan 5

Språk

Engelska

Åldersgräns

Du måste vara minst 18 år för att spela The Landlady eller 12 år i vuxet sällskap.

Kombinera spelen på Baker Street och JACK för gemensam spelstart med upp till 12 spelare och gemensamt avslut i vår Speakeasy bar.

crosschevron-down