Sherlocked
  • English
  • Dansk

Hela huset

Hela Baker Street för er själva!

Det bästa besöket och vassaste teambuildingen får ni på Sherlocked´s Baker Street!

När ni bokar Hela Huset kommer ni när det passar er. Ni får exklusiv tillgång till våra spel på Baker Street, privat bar, snacks och egen bartender. I flera lag om 3–6 personer lämnar ni verkligheten för en stund när ni kliver in i ett 150 år gammalt hus. Under en timmes tid tar ni er igenom en hel lägenhet i Sherlock Holmes värld, samtidigt som ni löser gåtor och pussel för att samla poäng. Här träffar ni även karaktärer som porträtteras av professionella skådespelare.

Vi skräddarsyr ert besök

Kombinera “Hela Huset” med ett besök i vår restaurang – fråga efter The Sherlocked Experience när ni bokar för att få en ordentlig helkväll. Vi tar hand om allt – från fördrinken till efterrätten och allt som ryms däremellan. Ni behöver bara fokusera på att njuta (och lösa lite klurigheter förstås)!

Tveka inte att kontakta oss för frågor eller om ni vill ha hjälp att planera ert besök hos Sherlocked!

Abonnera Sherlocked

– Personlig värd – Er värd tar hand om er under hela ert besök.

– Spel – Ni har samtliga spel på Baker Street helt för er själva.

– Privat bar – Ni abonnerar hela huset med bar, med snacks.

Kontakta oss

För att förbättra er upplevelse och besök med något av ovan nämnda – fyll i nedan kontaktformulär eller slå oss en signal på 040-651 21 00!

Kontaktformulär

Partnerskap

Vanliga frågor

Sherlocked ligger i Sankt Gertrud kvarteret i Malmö, ca. 10 minuters promenad från Malmö centralstation. Vi har två olika adressen, beroende på vilket spel ni bokat:

Östergatan 5 – Baker Street: The Landlady & The Tenants, och JACK
Norra Vallgatan 16 – The Sherlock Mysteries: The Mystery of Madame Zizam, The Mystery of the M/S Moran & The Mystery of the Old Machine.

Intag av alkohol under spelen på Baker Street och JACK samt medtag av egen alkohol är strängt förbjudet i alla våra lokaler på Sherlocked. Det är inga problem att ha tagit ett glas eller två innan man kommer till oss. Vi har dock rätten att neka entré om er spelvärd anser att en person/personer i sällskapet är för berusad eller påverkad av droger. Inga återbetalningar sker om denna person inte deltar i spelet.

Våra Sherlock Mysteries är upplagda annorlunda och där finns möjligheten att köpa en dryck på The Sherlock Holmes Cocktail Bar innan man startar sitt spel och kan ta med drycken in i spelet. Efter genomfört spel är ni varmt välkomna att slå er ner i någon av våra barer och ta något gott att dricka och prata om er upplevelse.

Kom i tid! Våra spel på Baker Street och JACK startar exakt på starttiden ni bokat. Tiden är exakt – kommer du sent missar du din spelstart. Vi rekommenderar att samla ihop ert gäng ca. 5–10 minuter innan er starttid på rätt adress för att se till att alla kommer i tid. Personer som kommer sent kommer ej att bli insläppta och inga återbetalningar kommer att ske.

För att spara tid och få ut det mesta av er upplevelse, kom förberedda! Gå på toaletten innan och ta med läsglasögon om ni behöver det. Har ni bokat mer än ett spel, var vänliga att ha delat upp er i lag innan er starttid börjar.

Oavsett spel är ni alltid välkomna att slå er ner en stund innan till The Sherlock Holmes Cocktail Bar på Norra Vallgatan 16. Om ni ska spela våra Sherlock Mysteries rekommenderar vi att ni kommer minst 15 minuter för er spelstart, så att ni hinner beställa något gott att dricka att ha med er in i spel.

Sherlocked ligger i en av Malmös äldsta kvarter. Byggnaderna är gamla och K-märkta, vilket gör det svårt att anpassa spelen helt och hållet.

Beroende på handikapp är vissa spel mer lämpade än andra.

Kontakta oss för mer information för att hitta det bäst lämpade spelet för dig.

När du bokar som företag kan du boka dina spel idag och betala med företagsfaktura efter ert spel. Ni har även möjlighet att sätta barnotan på faktura om så önskas. Förbokning är möjlig upp till 120 dagar innan samt tider som inte är tillgängliga för andra att boka. Vi erbjuder en flexibel lösning där du kan ändra antalet spelare. Beroende på spel ni bokat gäller följande:

Baker Street, JACK & Sherlock Mysteries: Upp till 3 veckor innan kan bokningen avbokas, ombokas och justeras i antalet spelare kostnadsfritt. Ni blir debiterade för det antal som spelar så länge ni minst är minimiantalet för er bokning och utnyttjat alla spel ni bokat.

Sherlocked On the Road: Upp till 3 veckor innan kan bokningen avbokas, ombokas och justeras i antalet spelare kostnadsfritt. Därefter kan antalet justerat upp till 10% fram till 1 vecka innan.

crosschevron-down